| PROGRAM | ||
|---|---|---|
| 8.30 - 9.00 | Regisztráció | |
| 9.00 - 9.05 | Megnyitó | |
| Bemutató üzemi workshop | ||
| 1. szekció | ||
| 09.05 - 15.25 | Dr. Diósi Gerda | A táplálkozásközpontú gazdálkodás megértése |
| Dr. Diósi Gerda | A tápérték növelése a növénygenetika segítségével | |
| Dr. Jevcsák Cintia | Funkcionális élelmiszerek integrálása | |
| 2. szekció | ||
| 09.05 - 15.25 | Burzán János | A talaj egészsége és a tápanyagban gazdag növények |
| Dr. Jevcsák Cintia | Fenntartható gazdálkodási technikák az egészséges táplálkozás érdekében | |
| Nagy Fruzsina | Gyakorlati alkalmazások és esettanulmányok | |
| Dr. Soós Mihály | Panelbeszélgetés és szakértői vélemények | |
| 3. szekció | ||
| 9.05 - 11.05 | UniFood termékbemutató és termékkóstoló | |
| A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2025. 03. 04. 14:10

