| PROGRAM | ||
|---|---|---|
| 8.30 - 9.00 | Regisztráció | |
| 9.00 - 9.05 | Megnyitó | |
| Bemutató üzemi workshop | ||
| 1. szekció | ||
| 09.05 - 15.25 | Dr. Diósi Gerda | A modern élelmiszer-feldolgozási innovációk megértése |
| Dr. Jevcsák Szintia | A tápérték növelése az élelemiszer-feldolgozás révén | |
| Dr. Jevcsák Szintia | Interaktív bemutatók és gyakorlati tapasztalatok | |
| 2. szekció | ||
| 09.05 - 15.25 | Burzán János | Intelligens élelmiszer-feldolgozás és automatizálás |
| Dr. Juhászné Dr. Tóth Réka | Fenntartható és környezetbarát élelmiszer-feldolgozás | |
| Dr. Juhászné Dr. Tóth Réka | Innovációk az élelmiszer-csomagolásban és címkézésben | |
| 3. szekció | ||
| 09.05 - 11.05 | UniFood termékbemutató és termékkóstoló | |
| A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2025. 04. 22. 09:57

