Program - Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban az egészségesebb fogyasztás érdekében

 
PROGRAM
8.30 - 9.00 Regisztráció
9.00 - 9.05 Megnyitó
Bemutató üzemi workshop
1. szekció
09.05 - 15.25 Dr. Diósi Gerda A modern élelmiszer-feldolgozási innovációk megértése
Dr. Jevcsák Szintia A tápérték növelése az élelemiszer-feldolgozás révén
Dr. Jevcsák Szintia Interaktív bemutatók és gyakorlati tapasztalatok
2. szekció
09.05 - 15.25 Burzán János Intelligens élelmiszer-feldolgozás és automatizálás
Dr. Juhászné Dr. Tóth Réka Fenntartható és környezetbarát élelmiszer-feldolgozás
Dr. Juhászné Dr. Tóth Réka Innovációk az élelmiszer-csomagolásban és címkézésben
3. szekció
09.05 - 11.05 UniFood termékbemutató és termékkóstoló 

A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2025. 04. 22. 09:57